Prima webshop akcija Primamljiva srijeda 24.11.

Prima webshop akcija Primamljiva srijeda 24.11.

Prima webshop akcija

Prima webshop akcija vrijedi 24.11.2021.

Prima webshop akcija Primamljiva srijeda ovog tjedan donosi 40 posto popusta na proizvode za spavaću sobu! Nabavite tapecirane i box spring krevete, madrace, podnice, nadmadraci, nepromočive navlake, štep deke i ostale proizvode po super cijenama. Prima webshop akcija vrijedi 24. studenog 2021. godine te vrijedi za kupovinu u Prima salonima i webshopu.

U Prima webshop akciji iskoristite 40 posto popusta na tapecirane i box sprig krevete od kojih izdvajamo: krevet tapecirani s rasvjetom, Albert, bočna LED rasvjeta je baza za prilagođenu atmosferu i višenamjensku funkciju, krevet box spring s nadmadracem i rasvjetom, Erin visoke estetike s konstrukcijom od masivnog drva.

Madraci su također sniženi 40 posto u Prima webshop akciji: madrac, Nova Lux, džepićasta jezgra visine 17 cm obložena je s obje strane visokoelastičnom pjenom, madrac, Relaksan 190×180 cm, od nedeformirajuće PU pjene s obostranim oblogama koje su piramidalno profilirane.

Podnica, Komfort flex, s 26 elastičnih letvica na gumiranim nosačima, sadrži 6 regulatora tvrdoća u lumbalnom dijelu, nadmadrac, Pulse lateks 200×160 cm, jezgra od lateks pjene visine 6 cm profilirane kanalima za cirkulaciju zraka još su neki od proizvoda koji su sniženi u Prima webshop akciji Primamljiva srijeda.

Provjerite ponudu i iskoristite 40 posto popusta na tapecirane i box spring krevete, madrace, podnice i druge artikle u Prima webshop akciji. Ne propustite i druge webshop akcije namještaja i proizvoda za spavaću sobu na našim stranicama i kupujte povoljnije. Prima webshop akcija vrijedi 24. studenog 2021. godine.