Prima webshop akcija Primamljiva srijeda 13.07.

Prima webshop akcija Primamljiva srijeda 13.07.

Prima webshop akcija

Prima webshop akcija vrijedi 13.07.2022.

Nova Prima webshop akcija Primamljiva srijeda: Prima webshop časti primamljivim uštedama cijelu Hrvatsku – 13. srpnja 2022. Prima obilježava  još jednu Primamljivu srijedu popraćenu odličnim uštedama.Opremite svoju spavaću sobu u svim Prima salonima ili webshopu uz uštedu do 50 posto. Akcije se ne zbrajaju, međusobno se isključuju i ne vrijede za proizvode iz COCO maison asortimana i artikle označene oznakom HIT, a uvjeti za plaćanje karticama detaljno su izloženi u webshopu.

Prima webshop akcija Primamljiva srijeda uključuje: Do 40 posto uštede na spavaće sobe (drveni kreveti, komode, noćni ormarići, sve što ulazi u program, pojedinačni drveni kreveti, komode i sl.) te do 50 posto popusta na dodatno: podnice, nadmadrac, nepromočive navlake, štep deke, setovi, jastuci i popluni…

Uz ovu super ponudu asortimana za spavaće sobe sniženog do čak 50 posto, u Prima webshopu, uz široki asortiman namještaja i opreme za interijer, možete pronaći i brojne druge pogodnosti i akcije, kao što je do 40 posto popusta na tapecirane garniture i tapecirane krevete, koja akcija vrijedi do 19. srpnja u svim Prima salonima i na Prima webshopu.

Provjerite ponudu i  uštedite pri kupnji asortimana za spavaće sobe kao što su: drveni kreveti, komode, noćni ormarići,  pojedinačni drveni kreveti, komode, podnice, nadmadraci, nepromočive navlake, štep deke, setovi, jastuci i popluni  u Prima webshop akciji Primamljiva srijeda. Ne propustite i druge webshop akcije namještaja i proizvoda za spavaće sobe na našim stranicama i kupujte povoljnije. Prima webshop akcija vrijedi 13. srpnja 2022.godine.