Prima webshop akcija Primamljiva srijeda 05.05.

Prima webshop akcija Primamljiva srijeda 05.05.

Prima webshop akcija

Prima webshop akcija vrijedi 05.05.2021.

U Prima webshop akciji Primamljiva srijeda ovaj tjedan iskoristite 40 posto popusta na blagovaonske stolove i stolice te na modularne i blok kuhinje! Opremite svoj dom vrhunskim namještajem po super cijenama. Prima webshop akcija vrijedi 5. svibnja te vrijedi za kupnju u Prima salonima i webshopu.

Prima webshop akcija donosi 40 posto popusta na blagovaonske stolove i stolice od kojih izdvajamo: stol na razvlačenje Dublin dimenzija 160(200)x90 cm, polubarska stolica Vita dostupna u više boja nogu i tkanine, dimenzije 95 x 43.5 x 54 cm, stol Cross sjaj, dostupan u više dimenzija i drugi.

Modularne kuhinje također su snižene u Prima webshop akciji: modularna kuhinja Klara, fronta MDF visoki sjaj, usporivači ladica za bešumno zatvaranje uključeni u elemente, kvalitetne Metabox vodilice sa zaustavljačima, više od 20 različitih elemenata za kombiniranje.

U Prima webshop akciji Primamljiva srijeda 5. svibnja iskoristite 40 posto popusta i na blok kuhinje. Izdvajamo: kuhinja blok Nika, širina blok kuhinje 300 cm, radna ploča je uključena u cijenu, posebnost programa su elegantno profilirane medijapan fronte u mat i super mat izvedbi.

Provjerite ponudu i ostvarite 40 posto popusta na blagovaonske stolove i stolice te na modularne i blok kuhinje u Prima webshop akciji Primamljiva srijeda. Ne propustite i druge webshop akcije namještaja na našim stranicama i kupujte povoljnije. Prima webshop akcija vrijedi 5. svibnja 2021. godine te vrijedi za kupnju online i u Prima salonima.