Prima webshop akcija Obiteljski tjedan do 15.06.

Prima webshop akcija Obiteljski tjedan do 15.06.

Prima webshop akcija

Prima webshop akcija vrijedi do 15.06.2021.

U Prima webshop akciji Obiteljski tjedan iskoristite dodatnih 10 posto popusta na već snižene proizvode te tako ostvarite do 40 posto popusta na madrace i do 30 posto popusta na spavaće sobe! Popust se ostvaruje upisivanjem koda OBITELJ10 u košaricu. Prima wesbhop akcija vrijedi od 10. do 15. lipnja te vrijedi za kupovinu online i u trgovinama.

Prima webshop akcija donosi dodatnih 10 posto popusta na madrace koji su već sniženi. Izdvajamo: madrac Eko medical, višezonska džepičasta jezgra 400 opruga/m2 s oblogama od HR pjene i lateksa, jezgra pojačane čvrstoće za osobe veće tjelesne težine, dvostrani madrac sa različitim čvrstoćama.

Proizvodi za spavaće sobe su također snižene sa dodatnih 10 posto te tako ostvarujete do 30 posto popusta u Prima wesbhop akciji: ormar klizni s 2 vrata 150 Cvita, tapecirani krevet sa sandukom i podnicama Kira, meki i zaobljeni rubovi presvučeni trendi bojama eko kože za atraktivan izgled.

U Prima webshop akciji iskoristite popust i na sljedeće proizvode: madrac Flexysan, kombinacija dvije vrste pjene i to 18 cm prozračne HR pjene 35 kg/m3 s jedne strane i 3 cm visoko elastične Memory pjene 50 kg/m3 s druge strane, komoda 2 vrata staklo i 4 ladice Julija 150 cm.

Provjerite ponudu i ostvarite dodatnih 10 posto popusta te tako uštedite do 40 posto na madrace i do 30 posto na spavaće sobe u Prima webshop akciji. Pratite i druge wesbhop akcije proizvoda za kućanstvo i namještaja na našim stranicama i uštedite više. Prima webshop akcija vrijedi od 10. do 15. lipnja te vrijedi za kupovinu online i u trgovinama.