Prima webshop akcija 40% na blagovaonice i kuhinje

Prima webshop akcija 40% na blagovaonice i kuhinje

Prima webshop akcija

Prima webshop akcija vrijedi samo 24.03.2021.

Prima webshop akcija – Primamljiva srijeda – ove srijede uštedite čak do 40 posto pri kupnji stolova i stolica za blagovaonice  te odabranih kuhinja, u Prima trgovinama i na Prima webshopu. Provjerite ponudu i obnovite svoju blagovaonicu i kuhinju uz uštedu. Ponuda Prima Primamljiva srijeda vrijedi samo 24. ožujka 2021.godine.

Prima webshop akcija Primamljiva srijeda donosi 40 posto popusta na blagovaonske stolove i stolice te modularne i blok kuhinje. Popust vrijedi u Prima salonima i na Prima webshopu. Akcije se ne zbrajaju i ne vrijede za proizvode iz COCO maison asortimana i artikle označene oznakom HIT (osim blok kuhinja).

Na  Prima webshop akciji u srijedu 24. ožujka ostvarite 40 posto popusta na razni blagovaonski namještaj od kojeg izdvajamo: komplet stol na razvlačenje Toronto i stolice Oceane, komplet stol na razvlačenje Davos 160(210)x90 i stolice Davos, komplet stol na razvlačenje Dublin i stolice Ana i mnogi drugi blagovaonski setovi.

Modularna kuhinja Julija koja sadrži profilirane MDF fronte, usporivači ladica za bešumno zatvaranje uključeni u elemente, kvalitetne Metabox vodilice sa zaustavljačima, više od 20 različitih elemenata za kombiniranje, mogućnost ugradnje usporivača vrata također je snižena u Prima webshop akciji.

Samo u srijedu 24. ožujka u Prima webshop akciji snižene su i blok kuhinje od kojih izdvajamo: kuhinja blok 260 cm, Rita, visina gornjih elemenata: 68 cm, visina donjih elemenata: 82 cm, radna ploča i sokl uključeni su u cijenu, blok kuhinja 260 cm Luna 2,6 u modernom dekoru bijela bodega.

Samo u srijedu 24. ožujka iskoristite Prima webshop akciju Primamljiva srijeda i ostvarite 40 posto popusta na blagovaonske stolove i stolice te modularne i blok kuhinje. Patite i druge webshop akcije kuhinja, blagovaonica i drugog namještaja na našim stranicama i kupujte uz uštedu. Prima webshop akcija vrijedi 24. ožujka u Prima salonima i Prima webshopu.