Polleo Sport webshop akcija Cyber Monday

Polleo Sport webshop akcija Cyber Monday

Polleo Sport webshop akcija

Polleo Sport webshop akcija vrijedi do 30.11.2021.

U Polleo Sport webshop akciji Cyber Monday iskoristite 40 posto popusta na sve Gymstick i Polleo TFK sprave! Popust se ostvaruje upisivanjem koda CYBER u košaricu. Nabavite opremu za vježbanje po super cijenama. Polleo Sport webshop akcija vrijedi do 30. studenog 2021. godine.

Polleo Sport webshop akcija Cyber Monday donosi 40 posto popusta na razne sprave za vježbanje od kojih izdvajamo: Gymstick IC 3.0 elegantan sobni bicikl dizajniran za trening kod kuće, Gymstick Vapor sklopivi veslački stroj komercijalne razine s podesivim ručnim zračnim otporom.

Gymstick Treadmill GT 3.0 traka za trčanje, Gymstick FTR 90 Crosstrainer, dužina koraka 46 cm, Polleo Sport TFK Adjustable Bench Pro V2, sjedalo je podesivo u dva stupnja (8 i 15), a naslon u čak 11 još su neke od sprava za vježbanje koje su uz kod CYBER snižene u Polleo Sport webshop akciji.

U Polleo Sport webshop akciji iskoristite 40 posto popusta i na sljedeće proizvode: TFK Polleo Adjustable Squat Stands, TFK Polleo Parallettes, Gymstick FTR 40 sprava za veslanje, pruža najudobniji položaj za veslanje, a sa sklopivom stazom sjedala može se kompaktno pohraniti ako se ne koristi.

Provjerite ponudu i iskoristite 40 posto popusta na Gymstick i Polleo TFK sprave za vježbanje u Polleo Sport webshop akciji Cyber Monday. Pratite i druge webshop akcije u našoj rubrici outdoor i kupujte uz uštedu. Polleo Sport webshop akcija vrijedi do 30. studenog 2021. godine.