Orsay webshop akcija Pre black week

Orsay webshop akcija Pre black week

Orsay webshop akcija

Orsay webshop akcija vrijedi do 21.11.2021.

Nova Orsay webshop akcija donosi 30 posto popusta za članice kluba na odabrane artikle uz kod club! Iskoristite i besplatnu dostavu za narudžbe u iznosu većem od 220 kuna, a nove članice kluba očekuje poklon dobrodošlice od 35 kuna. Orsay webshop akcija vrijedi od 15. do 21. studenog 2021. godine.

U Orsay webshop akciji iskoristite 30 posto popusta na odabrane proizvode od kojih izdvajamo: ženski kaput blago uskog kroja s remenom, klasični ovratnik, dugački rukavi s manžetom od umjetne kože, dostupan u više boja, haljina od pletiva uskog, pencil kroja, ukrasni uzorak, V izrez.

Topla ženska jakna tipa puffer, moderna kapuljača s odvojivim umjetnim krznom, visoki ovratnik, elastični remen u struku, crna, ženski pulover opuštenog kroja, zaobljeni izrez, dugački puf rukavi sa širokim steznikom na vrhu još su neki od proizvoda koji su uz kod club sniženi u Orsay webshop akciji.

Orsay webshop akcija Pre black week donosi 30 posto popusta i na sljedeće proizvode: ženske hlače treggings vrlo uskog kroja, dugačke nogavice, ukrasni šav sprijeda, udobni visoki struk, ženski kaput blago uskog kroja, karo uzorak, ovratnik s V izrezom, dugački rukavi, kopčanje s gumbima sprijeda.

Provjerite ponudu i iskoristite 30 posto popusta za članice kluba u Orsay webshop akciji. Iskoristite i besplatnu dostavu za narudžbe u iznosu većem od 220 kuna, a nove članice kluba očekuje poklon dobrodošlice od 35 kuna. Pratite i druge webshop akcije odjeće na našim stranicama i kupujte povoljnije. Orsay webshop akcija vrijedi do 21. studenog 2021.