Orsay webshop akcija Halloqueen

Orsay webshop akcija Halloqueen

Orsay webshop akcija

Orsay webshop akcija vrijedi do 01.11.2021.

Orsay webshop akcija Halloqueen povodom Noći vještica donosi 20 posto popusta uz kod queen. Iskoristite i besplatnu dostavu za sve članice kluba za narudžbe u iznosu većem od 220 kuna! Nabavite odjeću i obuću po super cijenama. Orsay webshop akcija vrijedi od 30. listopada do 1. studenog 2021. godine.

U Orsay webshop akciji iskoristite 20 posto popusta na sve proizvode koji nisu već na sniženju. Iz ponude izdvajamo: traperice s voštanim efektom, skinny kroj, dugačke, uske nogavice, dostupne u više boja, viskozni prugasti pulover, zaobljeni izrez, dugački rukavi sa steznikom na vrhu.

Iz Orsay webshop akcije izdvajamo i sljedeće proizvode: čizme na vezanje, zaobljeni vrhovi, ravni, debeli potplat, zatvaranje sa zatvaračem sa strane, crne boje, lepršava haljina s vezom, uskim gornji i lepršavi donji dio, prozirna čipka i vezeni cvjetovi u gornjem dijelu, zaobljeni izrez.

Ženska jakna blago uskog kroja, kapuljača s umjetnim krznom, dugački rukavi s remenčićem i gumbom na vrhu, dostupna u više boja, ženski pulover na preklop uskog kroja, V izrez, dostupan u dvije boje još su neki od proizvoda iz ponude, a u Orsay webshop akciji iskoristite 20 posto popusta.

Provjerite ponudu i iskoristite 20 posto popusta uz kod queen te besplatnu dostavu za sve članice kluba za narudžbe u iznosu većem od 220 kuna u Orsay webshop akciji. Pratite i druge webshop akcije odjeće i obuće na našim stranicama i kupujte povoljnije. Orsay webshop akcija vrijedi od 30. listopada do 1. studenog 2021. godine.