Orsay webshop akcija do 14.11.

Orsay webshop akcija do 14.11.

Orsay webshop akcija

Orsay webshop akcija vrijedi do 14.11.2021.

Orsay webshop akcija donosi super pogodnost: prilikom preuzimanja Orsay aplikacije ostvarujete 21 posto popusta i besplatnu dostavu na vašu kućnu adresu! Skenirajte QR kod, preuzmite aplikaciju i nabavite odjeću i obuću po super cijenama. Orsay webshop akcija vrijedi od 3. do 14. studenog 2021. godine.

U Orsay webshop akciji prilikom preuzimanja aplikacije iskoristite 21 posto popusta na razne proizvode od kojih izdvajamo: ženski kaput blago uskog kroja, klasični ovratnik, dugački rukavi s manžetom od umjetne kože, kopčanje sa zatvaračem sprijeda, dostupan u dvije boje.

Ženski pulover uskog kroja, V izrez, ukrasni gumbi sprijeda, puf rukavi sa širokom manžetom, haljina s blago uskim gornjim i lepršavim donjim dijelom, midi dužina, cvjetni uzorak još su neki od proizvoda iz ponude a u Orsay webshop akciji iskoristite 21 posto popusta nakon preuzimanja Orsay aplikacije.

Preuzmite novu aplikaciju i u Orsay webshop akciji iskoristite popust i na sljedeće proizvode: dugačka ženska vesta opuštenog kroja, dugački, opušteni rukavi s uskim steznikom na vrhu, ukrasne rese na rukavima, ženske čizme od imitacije kože, zaobljeni vrhovi, kopčanje sa zatvaračem s unutarnje strane.

Iskoristite Orsay webshop akciju, preuzmite novu aplikaciju i ostvarite 21 posto popusta i besplatnu dostavu na kućnu adresu. Ne propustite i druge webshop akcije odjeće i obuće na našim stranicama i kupujte povoljnije. Orsay webshop akcija vrijedi od 3. do 14. studenog 2021. godine.