Orsay webshop akcija do 10.10.

Orsay webshop akcija do 10.10.

Orsay webshop akcija

Orsay webshop akcija vrijedi do 10.10.2021.

Nova Orsay webshop akcija donosi super pogodnosti: 20 posto popusta uz kod happy i besplatnu dostavu za sve članice kluba za narudžbe u iznosu većem od 220 kuna! Nabavite odjeću i obuću p super cijenama. Orsay webshop akcija vrijedi od 9. do 10. listopada 2021. godine.

Orsay webshop akcija donosi 20 posto popusta na sve proizvode koji nisu već na sniženju. Iz ponude izdvajamo: lepršava paisley haljina s blago uskim gornjim i lepršavim donjim dijelom, kašmirski uzorak, rupičasti pulover blago uskog kroja, zaobljeni izrez, dugački rukavi sa širokim steznikom na vrhu.

Dugački ženski kaput blago uskog kroja s remenom, dostupan u rozoj i crnoj boji, ženski uski džemper s čipkom, dekolte u obliku lađe, pulover premium kvalitete, zaobljeni izrez, dugački, puf rukavi s uskim steznikom na vrhu još su neki od proizvoda iz ponude, a u Orsay webshop akciji iskoristite 20 posto popusta.

U Orsay webshop akciji iskoristite popust i na sljedeće proizvode: tvid suknja hlače uskog kroja, mini dužina, normalna visina struka, kopčanje sa skrivenim zatvaračem sa strane, vodootporni trench s remenom, moderni ovratnik, dugački rukavi s ukrasnim remenčićem dostupan u tri boje.

Provjerite ponudu i iskoristite 20 posto popusta uz kod happy te besplatnu dostavu za sve članice kluba za narudžbe u iznosu većem od 220 kuna u Orsay webshop akciji. Pratite i druge webshop akcije odjeće i obuće na našim stranicama i kupujte povoljnije. Orsay webshop akcija vrijedi od 9. do 10. listopada 2021. godine.