Orsay webshop akcija 20% popusta za članice kluba 22.10.

Orsay webshop akcija 20% popusta za članice kluba 22.10.

Orsay webshop akcija

Orsay webshop akcija vrijedi 22.10.2021.

U Orsay webshop akciji samo danas, 22. listopada iskoristite super pogodnost: 20 posto popusta za sve članice kluba! Popust se ostvaruje unošenjem koda happy u košaricu. Nabavite odjeću, obuću ili modne dodatke po super cijenama. Orsay webshop akcija vrijedi 22. listopada 2021. godine.

Orsay webshop akcija donosi 20 posto popusta za sve članice kluba na razne proizvode od kojih izdvajamo: haljina s uskim gornjim i lepršavim donjim dijelom, nježni uzorak, V izrez, dugački, opušteni rukavi s uskom manžetom, čizme od imitacije kože dostupne u crnoj i smeđoj boji.

Iz Orsay webshop akcije izdvajamo i sljedeće proizvode: rupičasti pulover s dolčevitom dostupan u pet različitih boja, viskozna točkasta haljina, mini dužina, klasični ovratnik, kopčanje s gumbima od polovice dužine, 3/4 rukavi, klasični kaput s remenom blago uskog i strukiranog kroja, crvene boje.

Ženski kaput tipa puffer dugačkog, uskog i strukiranog kroja, kapuljača s umjetnim krznom, visoki ovratnik s gumbima na pritisak, ženski pulover blago uskog kroja, rupičasti uzorak, zaobljeni izrez još su neki od proizvoda koji su sniženi 20 posto za članice kluba u Orsay webshop akciji.

Iskoristite Orsay webshop akciju i nabavite razne proizvode po cijenama sniženim 20 posto za sve članice kluba u Orsay webshop akciji. Ne propustite i druge webshop akcije odjeće i obuće na našim stranicama i kupujte povoljnije. Orsay webshop akcija vrijedi 22. listopada 2021. godine.