Orsay webshop akcija 20% popusta za članice kluba

Orsay webshop akcija 20% popusta za članice kluba

Orsay webshop akcija

Orsay webshop akcija vrijedi 17.10.2021.

Orsay webshop akcija samo danas, 17. listopada donosi super pogodnosti: 20 posto popusta za sve članice kluba uz besplatnu dostava na kućnu adresu za narudžbe u iznosu većem od 220 kuna! Popust se ostvaruje unošenjem koda shop u košaricu. Orsay webshop akcija vrijedi 17. listopada 2021. godine.

U Orsay webshop akciji iskoristite 20 posto popusta za članice kluba na razne proizvode od kojih izdvajamo: dugački, ženski kaput vojničkog stila, klasični ovratnik, dugački rukavi, ženske čizme od imitacije kože, zaobljeni vrhovi, kopčanje sa zatvaračem s unutarnje strane, dostupne u dvije boje.

Traperice s voštanim efektom, skinny kroja, dugačke, uske nogavice, struk prošiven s pojasom i rupama za remen, dostupne u više boja, karirana tvid haljina, s uskim gornjim i blago lepršavim donjim dijelom, dužina do koljena još su neki od proizvoda koji su sniženi 20 posto u Orsay webshop akciji.

Iz Orsay webshop akcije izdvajamo i sljedeće proizvode: podstavljeni kaput puffer dugačkog, uskog i strukiranog kroja, kapuljača s umjetnim krznom, visoki ovratnik s gumbima na pritisak, haljina s prorezom, midi dužina, zaobljeni izrez, dugački rukavi, pencil suknja, normalna visina struka.

Provjerite ponudu i iskoristite : 20 posto popusta za sve članice kluba uz besplatnu dostava na kućnu adresu za narudžbe u iznosu većem od 220 kuna u Orsay webshop akciji. Pratite i druge webshop akcije odjeće i obuće na našim stranicama i kupujte povoljnije. Orsay webshop akcija vrijedi 17. listopada 2021. godine.