Orsay webshop akcija 20% popusta na sve

Orsay webshop akcija 20% popusta na sve

Orsay webshop akcija

Orsay webshop akcija vrijedi 14.10.2021.

U Orsay webshop akciji iskoristite super pogodnosti: 20 posto popusta na proizvode koji nisu sniženi uz kod shop. Sve članice kluba očekuje i besplatna dostava na kućnu adresu za narudžbe veće od 220 kuna! Orsay webshop akcija vrijedi samo danas, 14. listopada 2021. godine.

Orsay webshop akcija donosi 20 posto popusta na razne proizvode od kojih izdvajamo: dugački, ženski kaput vojničkog stila, klasični ovratnik, dugački rukavi, dostupan u dvije boje, lepršava haljina od jerseya, zaobljeni izrez, dugački rukavi sa steznikom na vrhu, remen i metalni detalji u struku

Iz ponude izdvajamo i sljedeće proizvode: ženske čizme od umjetne kože s potpeticom, zatvarač za zatvaranje sa strane, zaobljeni vrhovi, dostupne u dvije boje, podstavljeni kaput puffer, dugačkog, uskog i strukiranog kroja, kapuljača s umjetnim krznom a samo danas, 14. listopada u Orsay webshop akciji iskoristite 20 posto popusta uz kod shop.

U Orsay webshop akciji iskoristite popust i na sljedeće proizvode: pulover s pletenicama blago uskog kroja, V izrez, dugački rukavi sa steznikom na vrhu, jeggings push up mid waist dostupne u pet različitih boja, udobna haljina ravnog kroja, uzorak u blokove u boji, duljina do koljena i drugi proizvodi.

Iskoristite Orsay webshop akciju i ostvarite 20 posto popusta uz kod shop te besplatnu dostavu za sve članice kluba za narudžbe u iznosu većem od 220 kuna. Ne propustite i druge webshop akcije odjeće i obuće na našim stranicama i kupujte povoljnije. Orsay webshop akcija vrijedi 14. listopada 2021. godine.