Mohito webshop akcija Dani besplatne dostave

Mohito webshop akcija Dani besplatne dostave

Mohito webshop akcija

Mohito webshop akcija Besplatna dostava za sve

U novoj Mohito webshop akciji iskoristite super pogodnost: besplatna dostava na vašu kućnu adresu za sve narudžbe bez obzira na iznos! Nabavite hlače, majice, bluze, košulje, džempere, jakne, kapute, haljine, modne dodatke i druge proizvode po super cijenama bez troškova dostave u Mohito webshop akciji.

Mohito webshop akcija donosi besplatnu dostavu za sve narudžbe. Iz ponude izdvajamo: kaput s dvostrukim kopčanjem, dva bočna džepa, široki ovratnik za 659,90 kn, Haljina uspravna ovratnika, kopčanje s otvorom u obliku suze na leđima, dugi rukavi s manšetama i gumbom za 299,90 kn.

Košulja s kineskim ovratnikom, dugi rukavi s manšetama, asimetričan porub za 159,90 kn, Košulja-haljina od imitacije kože, asimetričan porub, klasičan ovratnik, pritisni gumbi po cijeloj dužini za 329,90 kn još su neki od proizvoda iz ponude a Mohito webshop akcija donosi i besplatnu dostavu.

U Mohito webshop akciji dostava je besplatna i prilikom narudžbe sljedećih proizvoda: kratka jakna, dva džepa s patentnim zatvaračem, široki ovratnik, odstupna u dvije boje za 459,90 kn, kožne gležnjače u špic, bež boja za 459,90 kn, novčanik s ukrasnim remenom dimenzija 21,5 x 8 x 15 cm za 149,90 kn.

Iskoristite Mohito webshop akciju i nabavite raznu žensku odjeću i modne dodatke po super cijenama uz besplatnu dostavu na vašu kućnu adresu bez obzira na iznos narudžbe. Ne propustite i druge webshop akcije odjeće na našim stranicama i kupujte povoljnije iz udobnosti vašeg doma.