Mohito webshop akcija Besplatna dostava

Mohito webshop akcija Besplatna dostava

Mohito webshop akcija

Mohito webshop akcija Dani besplatne dostave

Nova Mohito webshop akcija donosi besplatnu dostavu na vašu kućnu adresu za sve narudžbe bez obzira na iznos! Nabavite hlače, majice, bluze, košulje, džempere, jakne, kapute, haljine, modne dodatke i druge proizvode po super cijenama bez troškova dostave u Mohito webshop akciji.

U Mohito webshop akciji iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe. Iz ponude izdvajamo: pulover puf rukava bež boje za 299,90 kn, karirana jakna s klasičnim ovratnikom za 299,90 kn, pleteni prsluk, V izrez, široke naramenice za 179,90 kn, plišana torba s dugačkom naramenicom za 159,90 kn.

Ženske Hlače Eco Aware, skriven bočni patentni zatvarač, ukrasni patentni zatvarači na nogavicama, visoki struk za 249,90 kn, velika torba za nošenje na ramenu, crvene boje za 199,90 kn, mini suknja zlatne boje za 229,90 kn još su neki od proizvoda iz ponude a Mohito webshop akcija donosi i besplatnu dostavu.

U Mohito webshop akciji ostvarite pravo na besplatnu dostavu i prilikom narudžbe sljedećih proizvoda: džemper od mješavine vune, bež boje za 229,90 kn, bucket torba crne boje, dimenzija 22 x 22 x 15 cm za 149,90 kn, gornji dio trenirke oversize za 179,90 kn, suknja s prorezom Eco Aware za 229,90 kn.

Provjerite ponudu i iskoristite besplatnu dostavu na vašu kućnu adresu za sve narudžbe bez obzira na iznos u Mohito webshop akciji te nabavite raznu odjeću i modne dodatke po super cijenama. Ne propustite i druge webshop akcije odjeće na našim stranicama i kupujte povoljnije iz udobnosti vašeg doma.