Mima Namještaj webshop akcija Boxspring i tapecirani kreveti

Mima Namještaj webshop akcija Boxspring i tapecirani kreveti

Mima Namještaj webshop akcija

Mima Namještaj webshop akcija vrijedi do 09.10.2021.

Mima Namještaj webshop akcija donosi 20 posto popusta na sve boxspring i tapecirane krevete. Opremite svoju spavaću sobu vrhunskim krevetima po super cijenama. Popust se ostvaruje upisivanjem koda BOX20 u košaricu prilikom kupovine u webshopu. Mima Namještaj webshop akcija vrijedi od 4. do 9. listopada 2021. godine.

U Mima Namještaj webshop akciji iskoristite 20 posto popusta na razne boxspring krevete od kojih izdvajamo: boxspring krevet Glamour C s visokim uzglavljem obogaćenim umjetnim kristalima, boxspring krevet Doss tapeciran u mekanu tkaninu, madrac je izrađen od džepićaste jezgre i kombinacije PU i memory pjene.

Tapecirani krevet Coffs dimenzija 177x110x217 cm, dolazi bez podnica i madraca, uzglavlje s uzorkom i krom nogice, tapecirani krevet Huston, sadrži madrac od bonell opružne jezgre, dva sanduka za posteljinu i nadmadrac od pjene neki su od tapeciranih kreveta koji su sniženi 20 posto u Mima Namještaj webshop akciji.

Iz Mima Namještaj webshop akcije izdvajamo i sljedeće proizvode: boxspring krevet Seasons sustav kreveta bez podnice s dvostrukim madracem od džepičaste opružne jezgre, tapecirani krevet Orsay dimenzija 160x114x210 cm, podnica na podizanje, prostor za odlaganje posteljine, madrac uključen u cijenu.

Provjerite ponudu i nabavite boxspring i tapecirane krevete po cijenama sniženim 20 posto u Mima Namještaj webshop akciji. Ne propustite i druge webshop akcije namještaja na našim stranicama i kupujte povoljnije. Mima Namještaj webshop akcija vrijedi od 4. do 9. listopada 2021. godine.