Mana webshop akcija do 27.10.

Mana webshop akcija do 27.10.

Mana webshop akcija

Mana webshop akcija vrijedi do 27.10.2021.

Nova Mana webshop akcija donosi super pogodnosti: 20 posto popusta pri kupnji 2 komada i 30 posto popusta pri kupnji 3 ili više komada dječje i baby odjeće! Nabavite razne proizvode za vašu djecu po super cijenama. Mana webshop akcija vrijedi od 24. do 27. listopada 2021. te vrijedi samo za kupovinu u webshopu.

U Mana webshop akciji iskoristite 20 posto popusta prilikom kupovine 2 komada dječje i baby odjeće od koje izdvajamo: prošivena topla jakna za dječake, sa krznom na unutarnjoj strani kapuljače, prošivena jakna za djevojčice, sa umjetnim krznom na kapuljači ,3/4 dužina, svjetlo roze boje.

Hlače za djevojčice širom gumom i vezicom u struku, dostupne u tamno rozoj i crnoj boji, dječji bodi dugih rukava sa zabavnim printom na prednjoj strani, dostupan u tri boje, baby pulover sa printom na prednjoj strani još su neki od proizvoda od ponude, a u Mana webshop akciji prilikom kupovine 3 ili više proizvoda ostvarite 30 posto popusta.

Mana webshop akcija odnosi se i na sljedeće proizvode: baby trenirka, gornji dio s ukrasnim volanom i printom na prednjoj strani i donji dio sa gumom u struku, baby tunika sa ukrasnim volanom i printom na prednjoj strani, majica za dječake, dugih rukava sa zabavnim printom na prednjoj strani.

Iskoristite Mana webshop akciju i ostvarite 20 posto popusta pri kupnji 2 komada i 30 posto popusta pri kupnji 3 ili više komada dječje i baby odjeće. Pratite i druge webshop akcije odjeće za djecu na našim stranicama i kupujte uz uštedu. Mana webshop akcija vrijedi od 24. do 27. listopada 2021. te vrijedi samo za kupovinu u webshopu.