Mana webshop akcija Besplatna dostava do 21.11.

Mana webshop akcija Besplatna dostava do 21.11.

Mana webshop akcija

Mana webshop akcija vrijedi do 21.11.2021.

U Mana webshop akciji iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe bez obzira na iznos! Nabavite žensku, mušku ili dječju odjeću i modne dodatke ili proizvode za kućanstvo po super cijenama uz besplatnu dostavu na kućnu adresu. Mana webshop akcija vrijedi od 18. do 21. studenog 2021. godine.

Mana webshop akcija donosi besplatnu dostavu za sve narudžbe. Iz ponude proizvoda za žene izdvajamo: pamučna majica dugih rukava, model za žene krupnijeg stasa, donji dio trenirke sa širokom pasicom i vezicom u struku te renderom na nogavicama, na nogavicama ima zabavne zimske motive.

Muška košulja, idealna za poslovne prigode i slobodno vrijeme, dostupna u tri boje, muška plišana pidžama dugih rukava, veliki udio pamuka , topla i mekana neki su od proizvoda za muškarce iz ponude, a u Mana webshop akciji do 21. studenog iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe.

U Mana webshop akciji dostava je besplatna i za narudžbu proizvoda za djecu od kojih izdvajamo: majica za djevojčice dugih rukava s božićnim motivom, kombinezon za dječake, vodootporan materijal, vrlo udoban, donji dio trenirke za djevojčice sa džepovima i aplikacijom na nogavici.

Iskoristite Mana webshop akciju i nabavite ženske, muške ili dječje proizvode po super cijenama uz besplatnu dostavu bez obzira na iznos. Ne propustite i druge webshop akcije odjeće na našim stranicama i kupujte povoljnije. Mana webshop akcija vrijedi od 18. do 21. studenog 2021. godine.