H&M webshop akcija Finalni popusti do 70 posto

H&M webshop akcija Finalni popusti do 70 posto

H&M webshop akcija

H&M webshop akcija Finalni popusti do 70 posto

Finalni popusti u H&M webshopu, uz sniženja do odličnih 7o posto!. Provjerite ponudu i obnovite svoju garderobu sada uz super uštede, na H&M webshop akciji ženske muške, dječje, baby i Divided odjeće te Beauty i Home asortimana.

U akcijskoj ponudi finalnih popusta na H&M webshopu   pronaći ćete: 32 posto snižena ženska oversized „motorističku“ jakna, sa širokim reverima i ukrasnim kopčama, dijagonalni zatvarač s prednje strane i patentni zatvarač na manšetama, s podstavom, 43 posto snižena kratka haljina od pamučnog tkanja s okruglim izrezom i dubokim otvorom sprijeda, sa skrivenim zatvaračem na kuku i oko i gumbom na vrhu šav u struku s dugim remenom za kravatu i raširenom, flippy suknjom, s uzorkom.

Muška majica kratkih rukava regular fit, s printom, 10 različitih boja, snižena 54 posto, Lee x H&M. muška predimenzionirana dukserica od organskog pamuka i mješavine recikliranog pamuka s klasičnim Lee logotipom otisnutim sprijeda i straga, ss podstavljenom kapuljačom s vezicama, snižena 66 posto, muške regular fit sportske hlače od pamuka s vezicom u struku, snižene 44 posto također su u ponudi nove H&M webshop akcije .

Iz ponude za djecu na H&M webshop akciji izdvajamo: Dvije majice kratkih rukava za djecu u kompletu, s printom, snižene 50 posto, kratki kombinezon za djevojčice, s uzorkom, više boja i varijanti, s volanima na prednjoj strani koji se nastavljaju preko ramena i spajaju na leđima, snižen 67 posto, dvoje kratke hlače za djecu u pakiranju, jednobojne i s uzorkom, pamučne, snižene 53 posto…

Posjetite H&M webshop i provjerite finalne popuste ženske, muške, dječje i baby odjeće, kolekcije Divided te Beauty i Home asortimana. Pratite H&M webshop s nama i dalje, a za još više dobrih prilika za internet kupnju pratite i druge objave u našoj rubrici webshop akcija. H&M webshop akcija 15 posto vrijedi do 22.kolovoza 2021.godine samo za online kupnju.