Hervis webshop akcija do 25.04.

Hervis webshop akcija do 25.04.

Hervis webshop akcija

Hervis webshop akcija vrijedi do 25.04.2021.

U Hervis webshop akciji ostvarite super pogodnost: 200 kuna popusta prilikom narudžbe u iznosu većem od 1000 kuna! Popust se ostvaruje upisivanjem koda 200NAD1000 u košaricu. Hervis webshop akcija vrijedi do 25. travnja te vrijedi samo za online kupovinu. Ne odnosi se na ponudu Mega Countdown, kategoriju Sniženje i sportske satove.

Hervis webshop akcija donosi 200 kuna popusta prilikom kupnje sportske odjeće koja nije snižena u iznosu iznad 1000 kn. Iz ponude izdvajamo: Adidas trenirka za djevojke, sive hlače i roza jakna, Nike žeske kratke hlače u crnoj boji, Puma Rebel Elongated Hoody ženski pulover i druga odjeća.

Prilikom kupovine obuće koja nije snižena u iznosu većem od 1000 kn također ostvarujete 200 kn popusta u Hervis webshop akciji. Izdvajamo: Puma Softride Vital Clean ženska obuća za slobodno vrijeme, Adidas Adilette Comfort ženske natikače dostupne u dvije boje, Joma Corinto muška obuća za slobodno vrijeme.

Hervis webshop akcija donosi 200 kuna popusta i prilikom kupnje sportske opreme u iznosu iznad 1000 kn: Puma Jan Oblak Future Grip rukavice za vratare, Camelbak Chute Mag boca za vodu, Adidas Linear Core ruksak, Spalding Junior NBA dječja lopta za košarku i druga sportska oprema.

Provjerite ponudu i u Hervis webhsop akciji iskoristite 200 kuna popusta prilikom narudžbe u iznosu većem od 1000 kuna. Popust se ne odnosi se na ponudu Mega Countdown, kategoriju Sniženje i sportske satove. Pratite i druge webshop akcije odjeće, obuće i outdoor na našim stranicama i uštedite više. Hervis webshop akcija vrijedi do 25.04.