DM webshop akcija Poklon uz kupnju

DM webshop akcija Poklon uz kupnju

DM webshop akcija

DM webshop akcija vrijedi do 14.3.2021.

DM webshop akcija: Ovoga vikenda pri svakoj kupnji u DM webshopu DM Vam poklanja etui Hippy Garden! U etui možete smjestiti svoju četkicu i pastu za zube, kako bi vam uvijek bili pri ruci, a uz to cijeli mjesec možete ostvariti 15 puta više DM active beauty bodova na sve proizvode za dentalnu njegu. Ponuda traje od 12.3. do 14.3.2021. ili do isteka zaliha i vrijedi samo za kupovinu u DM webshopu.

Tijekom cijelog mjeseca ožujka DM webshop Vam za kupnju proizvoda za dentalnu njegu poklanja 15 puta više bodova na DM active beauty kartici, a dodatno, kako bi Vam četkice, paste i ostali pribor za njegu zubi bio uvijek pri ruci, DM Vam ovoga vikenda od 12.  do 14. ožujka poklanja i super etui Hippy Garden potpuno besplatno, i to uz svaku kupnju, samo u DM webshopu.

Iskoristite ovu dobru priliku, brinite o svom dentalnom zdravlju uz dodatne pogodnosti na DM active kartici i uzmite svoj poklon, samo u DM webshopu od 12. do 14. ožujka. Pratite DM s nama i dalje, iskoristite posebne DM webshop akcije, a za još više dobrih prilika provjerite i druge objave u rubrici webshop akcija.