Calzedonia webshop akcija Besplatna dostava do 26.09.

Calzedonia webshop akcija Besplatna dostava do 26.09.

Calzedonia webshop akcija

Calzedonia webshop akcija vrijedi do 26.09.2021.

U Calzedonia webshop akciji iskoristite besplatnu dostavu na kućnu adresu za svaku kupnju bez obzira na iznos! Nabavite tajice, samostojeće čarape ili hulahopke, čarape ili nešto iz kupaćeg asortimana po super cijenama. Calzedonia webshop akcija vrijedi do 26. rujna 2021. godine.

Calzedonia webshop akcija donosi besplatnu dostavu za kupnju raznih tajica od kojih izdvajamo: Soft touch push-up jeans na kopčanje gumbima s patentnim zatvaračem dostupne u više boja za 239,00 kn, ženske tajice od rastezljivog materijala s jeans efektom dostupne u četiri boje za 159,00 kn.

Iz ponude kupaćeg asortimana izdvajamo: ženske bikini gaćice Indonesia, potpunosti podstavljene s neprimjetnim šavovima koji pomažu u zadržavanju oblik, crne boje za 120,00 kn, muške kupaće hlače Formentera za 199,00 kn a u Calzedonia webshop akciji iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe.

U Calzedonia webshop akciji iskoristite besplatnu dostavu i prilikom narudžbe sljedećih proizvoda: hulahopke s efektom longuette 70 den za 79,90 kn, mrežaste hulahopke s točkastim uzorkom 40 den za 59,90 kn, Eco Q-Nova mrežaste hulahopke s efektom rupičastog pletiva za 79,90 kn.

Iskoristite Calzedonia webshop akciju i ostvarite besplatnu dostavu na vašu kućnu adresu za sve narudžbe bez obzira na iznos. Ne propustite i druge webshop akcije odjeće na našim stranicama i kupujte povoljnije iz udobnosti svog doma. Calzedonia webshop akcija vrijedi do 26. rujna 2021. godine.