Baby Center webshop akcija 3 za 2

Baby Center webshop akcija 3 za 2

Baby Center webshop akcija

Baby Center webshop akcija vrijedi do 31.12.2021.

U novoj Baby Center webshop akciji iskoristite super pogodnost: kupite tri za cijenu dva proizvoda marki Lucky Kiddo i Carter’s. Nabavite predivnu odjeću Carter’s za djecu do 2 godine ili Lucky Kiddo majice, tajice, trenerke, jakne s kapuljačom i druge proizvode po super cijenama. Baby Center webshop akcija vrijedi do 31. prosinca 2021. godine.

Iz ponude Baby Center webshop akcije 3 za 2 izdvajamo: Carter’s 2 djelni komplet za djevojčice koji uključuje haljinu i tajice, Carter’s Carter’s 2 djelni komplet za dječake koji sadrži bodi i hlače, Carter’s Carter’s 3 djelni komplet za dječake koji sadrži bodi, majicu kratkih rukava i kratke hlače.

Baby Center webshop akcija 3 za 2 odnosi se i na proizvode marke Lucky Kiddo od kojih izdvajamo: Lucky Kiddo majica dugih rukava za djevojčice dostupna u četiri različite boje, Lucky Kiddo hlače za dječake dostupne u više boja, Lucky Kiddo tajice za djevojčice, Lucky Kiddo gaćice boxerice 3 komada i druge.

Carter’s Carter’s 3 djelni komplet za djevojčice koji sadrži tajice, bodi i jaknu s kapuljačom, Carter’s Carter’s pidžama kombinezon za dječake, Lucky Kiddo jakna s kapuljačom za dječake dostupna u dvije boje još su neki od proizvoda koji se nalaze u Baby Center webshop akciji.

Iskoristite Baby Center webshop akciju i nabavite tri za cijenu dva proizvoda arki Lucky Kiddo i Carter’s. Ne propustite i druge webshop akcije proizvoda za djecu na našim stranicama i kupujte povoljnije. Baby Center webshop akcija vrijedi do 31. prosinca 2021. godine.