Vitapur katalog

Vitapur katalog

Vitapur katalog

Vitapur katalog vrijedi do 02.04.2018.

Novi Vitapur katalog donosi odlične ponude kvalitetnih Hitex madraca od latexa u pola cijene, 40 posto popusta na vuneni pokrivač od čiste merino vune, 50 posto popusta na kvalitetne jastuke i posteljine od čistog pamuka, 40 posto popusta na profesionalno posuđe Rosmarin i druge Vitapur akcije kao i veliku humanitarnu akciju “staro za novo”. Prelistajte katalog i provjerite sve. Ponude vrijede do 2. travnja 2018. godine.

U novom Vitapur katalogu potražite: Hitex Cottanic Lux Comfort madrac od latexa u pola cijene, za 837,48 kn, madrac od latexa Hitex Pure Sleep u pola cijene za 590,98 kuna, Hitex Bamboo Relax visina memorijske pjene 5 cm, gornja piramidalna struktura za osjećaj masaže, navlaka s udjelom bambusovih vlakana, u pola cijene, za 449,95 kuna, vuneni pokrivač Vitapur Planica s tkaninom od 100 posto pamuka s punjenjem od 100 posto merino vune, uz 40 posto popusta na 371,94 kune.

40 posto popusta na ručnike Svilait pri jednoj kupnji tri ili više ručnika, nadmadrac roll up
Pamučna posteljina Vitapur Family Adtrid od 100 posto pamuka, s izvezenim detaljima, s patentnim zatvaračem, snižena 30 posto, za 328,93 kn, dekorativni pokrivač Vitapur Family Soft Touch Home višenamjenski dekorativni pokrivač živahnih boja u kombinaciji s čudesnim uzorkom, s papučama u setu, u pola ciujene, za 199,95 također su u Vitapur katalog ponudi.

Novi Vitapur katalog izdvaja i 40 posto popusta na profesionalno posuđe Rosmarino za sve kuharske majstore i one koji to tek postaju – 40 posto jeftinije posuđe s neprijanjajućim minaralnim premazom, 40 posto jeftinije posuđe elegantnog bakrenog izgleda, posuđe s detaljima koji nalikuju na prirodno drvo, posuđe Rosmarino Black Lava Stone i Rosmarino Baste unikatnog dizajna

Vitapur katalog Vas poziva da budete do velike humanitarne akcije: Vitapur i ove godine daruje 1.000 jastuka u 55 dana. U trgovačkim centrima gdje se nalaze Vitapur trgovine besplatno će se darivati jastuci po principu “stari za nove”. Sve detalje ove odlične Vitapur akcije potražite na stranici 2. kataloga.

Prelistajte cijeli katalog i upoznajte se s kompletnom ponudom Vitapura do 2. travnja. Pratite Vitapur kataloge na našim stranicama i dalje, a za još više sličnih ponuda provjerite i druge kataloge iz naših rubrika Madraci Kućanstvo.

Novi Vitapur katalog vrijedi do 2. travnja 2018. godine.