Vinkoprom katalog

Vinkoprom katalog

Vinkoprom katalog

Vinkoprom katalog peći, kamini, bicikli vrijedi do 31.10.2013 godine

Vinkoprom katalog: Specijalno izdanje s odličnom ponudom progmama grijanja – peći, kamini, štednjaci; peći koje će Vam osigurati toplu zimu i unijeti dašak luksuza iz nekih prošlih vremena. Vrhunskog dizajna, različitih stilova, s poojedinim modelima dostupnim u različitim bojama pristajat će u svaki dom,  pogledajte super ponudu Vinkoprom katalog i odaberite svoj model.

 

Vinkoprom katalog donosi: štednjak Heraklea 45  po cijeni od 1.999,00, štednjak Plamen Slavonac  2.749,90, kamini već od 999, “štediša” za dimnjak 149,00, kamini i peći Thalia odličnog dizajna u više boja, već od 1.349,99 kuna, kotlovi na kruto gorivo od 4.344.90 kuna.

 

Vinkoprom katalog predstavlja Vam novost u ponudi Vinkoproma:  ugradbeni kamin u kompletu s oblogom 7.999,99 kuna.

 

Uz ponudu peći i kamina VInkoprom ktalog na svojoj posljednjoj stranici donosi Vam i pregled ponude bicikla po zaista pristupačnim cijenama; dječji bicikli već od  229,99 i bicikli za odrasle već od   499,99 kuna. Prelistajte cijeli Vinkoprom katalog za kompletnu povoljnu ponudu.

 

Prelistajte cijeli Vinkoprom katalog i osigurajte se na vrijeme za hladne zimske dane, uz peći i kamine koji će, uz zagrijavanje prostorije, svojim dizajnom uljepšati svaki interijer. U našoj rubrici Vinkoprom katalog možete pronaći sve aktualne objave, a tražite li još više sličnih ponuda, potražite ih u našoj rubrici Eksterijer.