Tupperware katalog

Tupperware katalog

Tupperware katalog

Tupperware katalog Vrtna zabava vrijedi od 16.06.2014 godine do isteka zaliha

Novi Tupperware katalog – Tjedni kvalitete – Novosti u Tupperware ponudi, snižene cijene, popusti uz kupnju drugih artikala i odlične ponude za domaćice – ponuda koja vrijedi od   16. lipnja 2014. godine do isteka zaliha. pogledajte novi Tupperware katalog i odaberite.

Uz brojne odlične ponude spremnika za hranu od najkvalitetnijih materijala, za dugotrajnu svježinu hrane te kuhinjska pomagala za maksimalno olakšanje pripremanja hrane, novi Tupperware katalog donosi i zaista dobre prilike za domaćice koje organiziraju Tupperware prezentacijske party-je. Izdvajamo ponudu seta spremnika za hranu za 149,00 kuna umjesto redovne cijene od 277,00 i posebne darove za ostvarene narudžbe – super darov zdjele za toplo serviranje različitih zapremina, saucijera i set spremnika. Prelistajte cijeli Tupperware katalog za pregled kompletne ponude.

Zavirite na stranice novog Tupperware katalog broja i organizrajte najbolju vrtnu zabavu uz odlične ponude vrhunskog kuhinjskog asortimana iz Tupperware-a. Birajte samo vrhunsku kvalitetu za sebe i svoje ukućane, uz brojne mogućnosti uštede i povoljne kupovine. Pratite Tupperware ponude na našim stranicama i budite u tijeku sa svim akcijama, a za još više dobrih ponuda pogledajte i ostale kataloge iz rubrike Interijer.

Tupperware katalog Vrtna zabava  vrijedi  rijedi od   16. lipnja 2014. godine do isteka zaliha.