Tupperware katalog travanj

Tupperware katalog travanj

Tupperware katalog vrtna zabava

Tupperware katalog travanj vrijedi od 01.04.2013 do isteka zaliha

Tupperware katalog travanj – odlična ponuda za najzahtjevnije kupce, nenadmašna i globalno poznata Tupperware kvaliteta sada po nižim cijenama te uz nove pogodnosti i poklone za domaćice pri organiziranju party prezentacija. Nove posude za pripremu sushia i slastica s Dalekog istoka, kuhalo za rižu, mnoštvo posuda od superkvalitetne plastike za dugotrajnu svježinu Vaših delicija. Pogledajte travanjsko izdanje Tupperware katalog.

 

Novi mjesečni Tupperware katalog oduševit će sve one kojima je kvaliteta na prvom mjestu. Sada po akcijskim cijenama možete nabaviti mnoge artikle od vrhunske Tupperware plastike. Tupperware cijeni Vašu vijernost i predanost kvaliteti, pa Vam tako uz kupnju u vrijednosti od 185 kuna odobrava akcijsku cijenu Cool seta  koji se sastoji od velikog poklopca, velike rešetke, hladnog umetka i visokog spremnika.

 

Savršeno dizajnirana Legumiera za 349,00 kuna, pladanj za serviranje za 267,00 ili set za zamrzavanje pet komada za 239 kuna odlična su ponuda, baš kao i namjenske posude za pripremanje sushija i slastica za 159,00 ili kuhalo za rižu za 189,00 kuna. Otkrijte okuse Dalekog istoka uz Tupperware katalog travanj ponudu.

 

Tupperware katalog Vam predstavlja i super priliku za nabavku velike bombonete do 14. 4. za samo 159,00 kuna, a pregled vrijednih poklona za domaćice posebna su pogodnost Tupperware katalog travanjskog izdanja.

 

Ako Vam je kvaliteta bitna i svjesni ste važnosti očuvanja svježine Vaših namirnica, novi Tupperware katalog naša je najtoplija preporuka za Vas.

 

Pogledajte ponudu Tupperware katalog travanjskog izdanja, kao sve ostale Tupperware kataloge koje Vam redovito donosimo na našim stranicama. Pratite Tupperware s nama i uživajte u vrtnoj zabavi uz Tupperware katalog.