Tupperware katalog

Tupperware katalog

Tupperware katalog

Tupperware katalog vrijedi od siječnja do ožujka 2019.

Novi Tupperware katalog – microwave katalog s odličnim ponudama praktičnih rješenja za uštedu Vašeg vremena u kuhinji, uz istovremeno profesionalne rezultate – pogledajte katalog i upoznajte se s ponudom koja vrijedi od siječnja do ožujka 2019. godine.

Iz novot Tupperware kataloga izdvajamo: Okrugli MicroCook 2,25L za 327,00, Micro Urban Millennial za 445,00, okrugli Ultra Pro 1,5L + poklopac za 335,00, okrugli Ultra Pro 2,25L + poklopac za 409,00, set okrugli Ultra Pro, (Baza 1,5L + Baza 2,5L + Poklopac) za 588,00 kuna.

Micro Pro Grill 1859 kn , Micro Fast Kuhalo 3L – obiteljsko jelo u 30 minuta – revolucionarni proizvod koristi mikrovalove za brzo zagrijavanje namirnice te stvaranje hrskave, zlatno-smeđe korice usporedivo s rezultatima iz trad. pećnice ili trad. tave za prženje Jedinstvena tehnologija omogućuje vam kuhanje na 2 različita načina / položaja: Grill ili Gratin, za samo 744,00 kuna također jedio Tupperware katalog ponude.

U novom Tupperware katalogu potražite i recepte za više slanih i slatkih specijaliteta koje lakše možete pripremiti uz nove Tupperware ponude. Iskoristite i posebnu ponudu: Kupite proizvode iz ovog kataloga u iznosu od 375 Kn i možete dobiti Crystalwave 600 ml po specijalnoj cijeni!

Prelistajte novi Tupperware katalog  – microwave katalog provjerite sve novosti u ponudi   i izaberite  nešto iz ponude jednog od najpopularnijih brandova kvalitetnog  asortimana za kućanstvo.

Pratite Tupperware akcije i nove ponude s nama i dalje, pogledajte i druge Tupperware kataloge na našim stranicama, a za još više izbora potražite i ostale kataloge iz naše rubrike Kućanstvo.

Tupperware katalog vrijedi od od siječnja do ožujka 2019. godine.