Tupperware katalog

Tupperware katalog

Tupperware katalog

Tupperware katalog siječanj vrijedi od 30.12.2013 godine do isteka zaliha

Novi Tupperware katalog – Nova super ponuda iz Tupperware-a, kvalitetne pvc posude za dugotrajnu svježinu namirnica, posude za pripremanje i posluživanje hrane i mašina za meso nove tehnologije sa dodacima za pravljenje kobasica i nadjeva. Tupperware je pripremio i odlične poklone i ponude za domaćice Tuperware party-ja. Pogledajte novi Tupperware katalog i odaberite, ponuda je aktualna od 30. prosinca 2013. pa sve do isteka zaliha.

Tupperware katalog donosi: Dvije super ponude za domaćice: zdjela 3,5 l i pladanj za serviranje 2 litre za samo 149,00 umjesto redovne cijene od 504,00 ili visoki turbo chef po posebnoj cijeni od 169,00 kuna i mašina za mljevenje mesa za samo 550,00. Uz određeni broj organiziranih party prezentacija i ostvarene prodaje Tupperware domaćicama daruje ove dvije super ponude kao i poklone; osnovni poklon i poklon iznenađenja.

Osnovni dar i dar zahvalnosti – uz zdjelu junior ili set kuhnijskih pomagala noe generacije (žica s otvorom, velikalopatica, silikonska lopatica, kutljača, žlica za obiranje i lopatica za tortu.Sve detalje o tome kako ostvariti ove pogodnosti potražite na stranicama novog Tupperware katalog izdanja.

Tupperware katalog Vam kao i obično donosi odličnu ponudu visokokvalitetnih posuda za kuhanje, serviranje i posluživanje jela, izdvojili smo posude za toplo serviranje po akcijskoj cijeni od 259,00, tupperChef lonac 1.260,00, set spremnika za 299,00 i posebnu šalicu za 87,00 kuna.

Tupperware katalog Vam predstavlja novost u ponudi – nova mašina za mljevenje mesa Mincer – prvi proizvod sa snažnom bazom koja se čvrsto veže za površinu čiji oštri ožići melju meso, ali i ostalu raznovrsnu hranu ; ribu, povrće i drugo. Mašina je opremljene i umetcima s kojima ćete lako nparaviti kobasice ili napuniti nadjeve.

Pogledajte sve Tupperware katalog ponude i odaberite vrhunsku kvalitetu za svoju kuhinju, sada po akcijskim cijenama. Pratite Tupperware s nama i dalje, a za još više dobrih ponuda pogledajte i ostale kataloge iz rubrike Interijer.

Tupperware katalog vrijedi od 30. prosinca 2013. pa sve do isteka zaliha.