Tupperware katalog proljeće

Tupperware katalog proljeće

Tupperware katalog proljeće

Tupperware katalog proljeće vrijedi od 23.03.2015. do prodaje zaliha.

Novi Tupperware katalog donosi odlične aktualne ponude za domaćice i novosti u proljetnoj ponudi posuđa i kuhinjskih pomagala vrhunske kvalitete  – prelistajte katalog i saznajte sve. Ponuda vrijedi od 23. ožujka do prodaje zaliha.

Tupperware katalog nudi Vam novi DAR ZAHVALNOSTI za domaćice: Zdjelice Nova Klasika 550 ml (Domaćica dobiva 1 Zdjelicu Nova Klasika, ili u rozoj ili u ljubičastoj boji).  DAR DOMAĆICI Za 1 zakazani party (u roku od 3 tjedna) i narudžbenice u iznosu od 980 kn uz dar zahvalnosti dobiti ćete zdjelu Nova Klasika 7,5 L  i specijalna ponuda za domaćice: za vaše narudžbenice u iznosu od najmanje 980 kn, možete kupiti Velike tanjure Nova Klasika 750 ml (2 kom) za 103,00 kune.

Za 2 zakazana party-a (u roku od 3 tjedna) i narudžbenice u iznosu od najmanje 1500 kn, uz dar zahvalnosti dobiti ćete zdjelu Nova Klasika 7,5 L i pravokutni pladanj Val, a za vaše narudžbenice u iznosu od najmanje 1500 kn, možete kupiti set nastavaka mašine za ribanje (nastavak Zvijezda, nastavak za izrađivanje kriški, hrapavi nastavak, fini nastavak, Klip i ručica) za 439,00 ili mašinu za ribanje za 569,00 kuna. Ponude potražite na stranicama novog Tupperware kataloga.

Izdvajamo još i super dar za 2 zakazana party-a (u roku od 3 tjedna) i narudžbenice u iznosu od najmanje 2300 kn, uz dar zahvalnosti dobiti ćete CHEF PRESS, a za narudžbenice u iznosu od najmanje 2300 kn, možete kupiti Set nastavaka Mašine za ribanje (nastavak Zvijezda, nastavak za izrađivanje kriški, hrapavi nastavak, firni nastavak, klip i ručica) za 439,00 kuna. Prelistajte cijeli Tupperware katalog i provjerite sve ponude.

Pratite redovno našu rubriku Tupperware katalog i saznajte  za sve novosti u ponudi  i akcijske cijene  iz Tupperwarea. Za još više izbora provjerite i ostale ponude iz naše rubrike Interijer.

Tupperware katalog vrijedi  od  23. ožujka do prodaje zaliha.