Tupperware katalog listopad

Tupperware katalog listopad

Tupperware katalog listopad

Tupperware katalog vrijedi od 02.10. do 05.11.2023.

Novi Tupperware katalog donosi: Pink october set koji u svojem sastavu sadrži Eko bocu zapremnine 500ml i silikonsku torbu, Val okrugli pladanj s ručkom, pomoću kojega možete ponijeti sa sobom svoje omiljene pite i slastice na piknik ili na obiteljsko pakiranje, i ostale Tupperware akcije. Ponude vrijede u periodu od 02.listopad ado 05.studenog 2023.godine. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Tupperware katalogu potražite: Pink october set koji u svojem sastavu sadrži Eko bocu zapremnine 500ml i silikonsku torbu The Ultimate, set uz kojeg ćete ostati hidratizirani, dok otkrivate sve što možete učiniti uz silikonsku torbu Ultimate, od sigurne pohrane zdravih grickalica do praktičnog nošenja osobnih stvari, za samo 24.90 eura.

Val okrugli pladanj s ručkom, pomoću kojega možete ponijeti sa sobom svoje omiljene pite i slastice na piknik ili na obiteljsko pakiranje, te pohranite ostatke nakon zabave, dimeznija 30,7×8,4cm za samo 32.90 eura, okrugli silikonski kalup koji je savršen za tradicionalne pite, nabujke, quiche, čak i pizzu, za samo 29.90 eura, također se nalaze u novom Tupperware katalogu.

Novi Tupperware katalog izdvaja i: Universal tava 28cm, s premazom, idealna obiteljska tava za prženje, koja odlično odgovara potrebama četveročlanog domaćinstva, te je svestrana i može poslužiti za prženje mesa, ribe ili povrća, promjera 28c, za samo 159.90 eura,Ergo žlica za miješanje, dimenzija 5,8×31,4cm za samo 39.90 eura, i razne druge Tupperware akcije.

S akcijskih ponuda novi Tupperware katalog preporuča i: Ergo set ergonomskih kuhinjskih pomagala, dizajniran s jakim naglaskom na ergonomiju, kojem je svako pomagalo savršeno oblikovano za lako miješanje, cijeđenje, podizanje, te posluživanje iz tava ili posuda, te koji u svojem sastavu sadrži žlicu za miješanje, hvataljke, kutljaču, žlicu za obiranje i žlicu za serviranje za samo 39.90 eura.

Pratite Tupperware akcije i nove ponude s nama i dalje, pogledajte i druge Tupperware kataloge na našim stranicama, a za još više izbora potražite i ostale kataloge iz naših rubrike Kućanstvo.

Tupperware katalog vrijedi u Tupperware trgovinama od 02.listopada do 05.studenog 2023.godine.