Tupperware katalog

Tupperware katalog

Tupperware katalog

Tupperware katalog vrijedi od 07.10.2013 godine do isteka zaliha

Novi Tupperware katalog za listopad – Nova ponuda najkvalitetnije kuhinjske plastike uz promotivne akcije i odlične poklone za domaćice Tupperware prezentacija: praktičan i lijep spremnik za poklopce samo 99,00 kuna, Chef Grati pomagalo za 269,00 umjesto redovne cijene od 369,00, set spremnika Novi Oval 299,00 umjesto 431,00 kunu i još puno dobrih prilika za kupnju, prelistajte novi Tupperware katalog i otkrijte ih sve.

Novo Tupperware katalog izdanje donosi Vam još jednu odličnu ponudu kuhinjskih spremnika, pomagala i pribora, sada po sniženim, akcijskim cijenama. Gotovo svi poslovi u kuhinji mogu se ubrzati i olakšati uz   Tupperware proizvode. Pomagala za sjeckanje i miksanje hrane  bez električne struje; spremnici koji dugo čuvaju svježinu namirnica te originalna linija za posluživanje koja će udovoljiti i onim najzahtjevnijima. Tupperware katalog donosi i ponudu proizvoda namijenjeni za mikrovalnu ili tradicionalnu pećnicu te za  zamrzivač, hladnjak i smočnicu, kao i spremnike za užine pogodne za školu, posao i sve druge prilike. Prelistajte novi Tupperware katalog i uvjerite se u dobru ponudu. Ponuda je aktualna do isteka zaliha.

Izdvajamo neke od najatraktivnijih ponuda: Silikonski kist za 109,00 i silikonska podloga za pečenje  za jednostavno pečenje na ravnomjernoj temperaturi uz olakšano čišćenje, za 236,00 kuna, termotop posuda praktična za čuvanje svježeg sira, za turšiju, za blanširanje špinata, blitve i ostalog povrća, za mariniranje mesa, očuvanje temperature hrane kao termička posuda,  za pripremu jogurta ili savršeno kuhanje tjestenine ili mlinaca, za 299,00 kuna samo su neke od dobrih ideja iz Tupperware katalog izdanja za listopad 2013.

Pogledajte i ponudu sniženih artikala među kojima su  spremnik za poklopce samo 99,00 kuna, Chef Grati pomagalo za 269,00 umjesto redovne cijene od 369,00, set spremnika Novi Oval 299,00 umjesto 431,00 kunu i još puno dobrih prilika za kupnju.

Prelistajte Tupperware katalog i odaberite. Pratite našu rubriku Tupperware katalog za sve najnovije Tupperware ponude, a za još više dobrih ponuda pogledajte i druge kataloge iz rubrike Interijer.