Tupperware katalog

Tupperware katalog

Tupperware katalog Eko tjedni

Tupperware katalog vrijedi od 22.03.2016. do prodaje zaliha.

Novi Tupperware katalog – Eko tjedni – pripremajte zdrave obroke uz najkvalitetnija kuhinjska pomagala i spremnike iz Tupperware asortimana – prelistajte katalog i upoznajte se s ponudom, koja vrijedi od 22. ožujka 2016. godine.

Tupperware katalog donosi pregled novosti u ponudi, kao i svih poklona i pogodnosti koje očekuju Tupperware domaćice party-ja.

Za pripremu “vitaminske bombe” Tupperware katalog preporuča set spremnika Cool: veliki poklopac cool poklopac Cool Condense Control, velika rešetka cool niski spremnik Cool 700 ml Visoki spremink Cool 1,5 L za 222,00 kune kao i set: nova žlica za obiranje N.G.  te višenamjenske hvataljke N.G za 126,00 kuna. Na stranicama kataloga potražite i recepte za ukusne vitaminske napitke.

Prelistajte novi Tupperware katalog i u uštedite pri kupnji najkvalitetnijeg asortimana za kućanstvo.  Pratite Tupperware akcije i nove ponude s nama i dalje, pogledajte i druge Tupperware kataloge na našim stranicama, a za još više izbora potražite i ostale kataloge iz naše rubrike Kućanstvo.

Tupperware katalog vrijedi od od 22. ožujka 2016. godine.