Tupperware  katalog

Tupperware katalog

Tupperware katalog

Tupperware katalog vrijedi od 21.04.2014. do prodaje zaliha.

Novi Tupperware katalog – Tjedni kvalitete – Novosti iz Tupperware programa od 21. travnja 2014. godine – pogledajte novi Tupperware katalog i odaberite. Ponuda vrijedi sve do prodaje zaliha.

Od novosti iz Tupperware ponude koje Vam donosi novi Tupperware katalog izdvajamo majstor za njoke, noževe za guljenje, za povrće, za filetiranje i oštrač noževa, gnječilice za krumpir, kuhalo za tjesteninu, savitljivu dasku za rezanje “Star”, podesivi pladanj VIP za tortu, žlice za obiranje, silikonske lopatice, kalupe za muffine…

Na stranicama novog Tupperware kataloga potražite novu ponudu ekskluzivnih poklona za domaćice: Dar zahvalnosti Niska Gardenija 275 ml, a za  party i narudžbe u iznosu od 1.200 kn umjesto dara zahvalnosti  zdjela zapremine 2,1 l. Za 2 zakazana party-a (u roku od 3 tjedna) i narudžbenice u iznosu od najmanje 1.450 kn, uz dar domaćici (zdjela 2,1 L 2) dobiti ćete set zdjela (1,1 L; 3,5 L). 

Za vaše narudžbe u iznosu od najmanje 1.450 kn, pladanj za serviranje 2 litre možete dobiti po cijeni od 134,00 umjesto 236,00 kuna,  ili Microgurmet po cijeni od 397,00 kuna.

Pogledajte sve Tupperware katalog ponude i odaberite samo vrhunsku kvalitetu za svoju kuhinju, uz brojne mogućnosti uštede i povoljne kupovine. Pratite Tupperware na našim stranicama redovito, a za još više dobrih ponuda pogledajte i ostale kataloge iz rubrike Interijer.

Tupperware katalog vrijedi od 21. travnja 2014. godine pa sve do isteka zaliha.