Tupperware katalog

Tupperware katalog

Tupperware katalog

Tupperware katalog vrijedi do 02.12.2012 godine

Informacije i rezervacije Tupperware proizvoda iz kataloga:
Branka, [email protected]

Više o proizvodima kao i za dodatne informacije i rezervacije kontaktirajte:
Branka, [email protected]

Tupperware katalog do 2. prosinca u svojoj novoj ponudi donosi preslatke motive za slaganje ukrasa povodom nadolazećih blagdana. Tupperware katalog tako donosi i nove posude za sva jela i razne prigode.

Tupperware katalog donosi pravi kulinarski atelier. Naravno, tu su i specijalni darovi za sve kupce i one nove i one redovne.

Tupperware katalog pripremio je plastične posude i modernim, sladolednim bojama, a tu su i nove posudice za kolačiće koje čuvaju njihovu svježinu tijekom nekoliko dana.

Tupperware katalog pripremio je i posude za kuglofe i torte u nekoliko dimenzija koji svakoj kućanici dođe kao superdar povodom nadolazećih blagdana.

Tupperware katalog donio je i preslatke kalupiće za kolačiće i muffine i one suhe, a tu je i silikonska podloga za pečenje, idealan inventivan  izum za pečenje pizze ali i druge pekarske proizvode.

Što je još Tupperware katalog pripremio pogledajte iznad teksta, a što nude drugi trgovci možete vidjeti u rubrici “Prehrana” gdje možete naći i povoljne sastojke za kolače.