Tupperware katalog

Tupperware katalog

Tupperware katalog

Tupperware katalog vrijedi za 2012 godinu

Zabavno. Jednostavno. Brzo. Tupperware.

Ne trebate otputovati daleko da biste se zabavili, jer gdje god bili, u društvu dobrih prijatelja uvijek ste na onom posebnome mjestu.

Piknici na brzinu, zabave uz bazen, dani provedeni uz more, ovo je doba godine koje vas mami na zabavu. Dovoljno je donijeti dobru hranu, brižljivo zaštićenu u Tupperwareovim spremnicima, jer najzabavniji trenuci, oni koji se najdulje pamte, uvijek su popraćeni izvrsnim jelima.

Iskoristi svaki trenutak ovog predivnoga godišnjeg doba, nemoj propustiti ni jednu jedinu minutu. Pozovi prijatelje, reci im mjesto sastanka i zajedno započnite vaše ljeto!

Tupperware katalog sadrži

– Dječja kolekcija 6-7
– Na putovanju 8-9
– Stol – Nova Klasika 10-11
– Stol – Elegancija 12-13
– Stol – Allegra 14-15
– Stol – Stolna kolekcija 16-21
– Stol – Toplo serviranje 22-23
– Kuhinjska pomagala 24-31
– Ergonomski noževi 32-33
– Kuhinja 34-39
– Silikonski kalupi 40-41
– UltraPro 42-43
– Kuhanje u mikrovalnoj 44-45
– Kuhanje i podgrijavanje u mikrovalnoj 46-47
– Zamrzivač 48-49
– Hladnjak 50-53
– Fridgesmart™ 54-55
– Breadsmart™/Cheesmart™ 56-57
– Smočnica 58-65
– Mogućnosti za karijeru 66-67

Tupperware jamstvo kvalitete

Prije nego što stignu u vaš dom, spremnici Tupperwarea izrađuju se s iznimnom pažnjom i preciznošću te podvrgavaju strogim kontrolama kvalitete. Tupperwareovo jamstvo kvalitete pokriva sve proizvode s nedostacima u sirovini ili izradi.

Tupperware nagrade za dizajn

Tupperwareovi proizvodi prepoznati su u cijelome svijetu po jedinstvenom dizajnu. Nalaze se u najuglednijim muzejima i dobitnici su brojnih nagrada. U Tupperware katalog-u potražite oznake koje nalazite kod proizvoda koji su dobili
međunarodne nagrade.

Tupperware je simbol uspjeha, prisutan u više od 100 zemalja svijeta. Ne povodi se za trenutačnim tendencijama i njegov je cilj stalno istraživanje na području klasičnog dizajna zasnovanog na estetskim načelima. Tupperware već desetljećima izrađuje funkcionalne proizvode za koje odabire kvalitetne materijale i čija je vrijednost univerzalno priznata.

Ostale Tupperware kataloge, kako ih objavljujemo moći ćete pronaći ovdje:Tupperware katalog