Trgostil akcija

Trgostil akcija

Trgostil akcija

Trgostil akcija vrijedi do 07.04.2013.

Trgostil  akcija katalog prehrane na ovoj akciji donosi svježe i trjane namirnice po akcijskim cijenama. Osim toga, Trgostil katalog prehrane donosi i namirnice poput hrena idealne za Uskršnje blagdane.

Na akciji Trgostil akcija kataloga našao se svinjski kare po akcijskoj cijeni od 29.99 kuna za kilogram, a tu je i Laks kare s kožom iz Kudelić mesnica po cijeni od samo 38.99 kuna za kilogram. Na akciji je i slasna rolana plećka s kožom po cijeni od 38.99 kuna za kilogram. Za ljubitelje sunockretovog kruga, tu je okrugli kruh od pola kilograma po cijeni od 6.99 kuna u Trgostil akcija katalogu prehrane.

Na akciji se nalazi i oštro brašno za kolače iz Čakovečkih mlinova po cijeni od 5.39 kuna za kilogram, a na akciji ej i Zagrebački sir President po cijeni od 11.99 kuna. Mlijeko je također na akciji, ono košta sad 4.99 kuna za litru trajnog iz Vindije. Na akciji  Trgostila je i miješano povrće Ledo za salatu, ali i svima omiljenu francusku salatu koje sad košta tek 9.99 kuna.

Trgostil katalog rpehrane donosi i čokoladu za kuhanje od 300 grama za 11.99 kuna kao i mljeveni mak, ali Franck Gloria kavu za samo 14.99 kuna. To je samo dio bogate ponude koju možete pogledati u Trgostil akcija katalogu!