Topshop katalog

Topshop katalog

Topshop katalog

Topshop katalog vrijedi od 25.07. do 28.07.2013 godine

 

Topshop katalog – vikend shopping po blaganskim cijenama: odlični popusti na najpoznatije proizvode iz Topshopa: kompletan Dormeo asortiman, Kosmodisk, renew nadmadrac, Walkmax mokasine na vikend akciji, pogledajte posebno izdanje Topshop katalog i ne propustite odličnu priliku, samo ovaj vikend. Ponuda Topshop katalog aktualna je od 25. do 28. srpnja 2013. godine.

 

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i samo ovaj vikend na posebnoj akciji nabavite  bilo koji od dobro poznatih Dormeo proizvoda uz popust od 10 posto. Popust se odnosi i na kupnju madraca. Dormeo proizvodi za dobar san i kvalitetan odmor na super akciji, pogledajte Topshop katalog i upoznajte se pobliže s ovom ponudom.

 

Na ovoj posebnoj vikend akciji i Kosmodisk možete nabaviti uz uštedu. Najpoznatiji proizvod za pomoć protiv bolova u leđima na prirodan način na ovoj posebnoj vikend ponudi stoji 395,00 umjesto za 495,00 kuna,  a učlanjenjem u Klub 5 poklon anatomski jastuk u vrijednosti od 269,00 kuna. Uštedite 100 kuna pri kupnji Kosmodiska, pogledajte ponudu u Topshop katalog vikend shopping.

 

Nadmadrac renew uz popust od 25 posto – dobro rješenje za neudobne marace, za spavanje na priručnim sredstvima – za kutne garniture i sofe na razvlačenje koji je prilagodljiv obliku tijela. Uz cijenu povoljniju za 25 postooslobodite se  napetosti i potaknite cirkulaciju  a uz to ostvarite i  pravo na poklon – anatomski jastuk Memosan i dobrodošlica novim članovima. Sve detalje potražite na stranicama posebnog Topshop katalog izdanja.

 

Topshop katalog predstavlja Vam i 30 posto popusta na određene ljetne Walkmax modele  modernih mokasina  za šetnje, izlaske ili možda shopping, udobne i lagane,  koje potiču ravan hod i držanje. Među sniženim artiklima su crne, tamnoplave i bež mokasine.

 

Pogledajte posebnu ponudu za najbolji weekend shopping, prelistajte Topshop katalog i upoznajte se sa svim popustima koji Vas ovaj vikend očekuju u Topshopu. Svi Topshop katalozi očekuju Vas na našim stanicama, u rubrici Topshop katalog. Pratite sve vikend akcije i uštedite i pri kupnji drugih proizvoda, a za početak Vam predlažemo Topshop katalog.