Tommy katalog

Tommy katalog

Tommy katalog

Tommy katalog vrijedi do 18.07.2012 godine

Tommy katalog nudi vam značajan dio proizvoda privatne robne marke kao Bondi, Domax, Marinero, NTL, Tina i Tommy. Radi se o odličnim proizvodima iznimno povoljne cijene tj. optimalnog omjera cijene i kvalitete. Ovo je zagarantirano suradnjom s provjerenim i pouzdanim domaćim proizvođačima.

Osim regularnih prehrambenih namirnica koje vam Tommy katalog nudi, tu su i trajno niske cijene ostalih atraktivnih proizvoda. Iako cijene prehrambenih artikala rastu u Tommy je svojim kupcima osigurao nekoliko desetaka osnovnih proizvoda za svakodnevno korištenje po stabilnim ili trajno niskim cijenama.

U Tommy prodavaonicama možete plaćati osim gotovinom i Amex, Diners, Maestro, Mastercard, MB Card i Visa karticama, a u vrijeme objavo ovog članka vrijede sljedeće pogodnosti pri plaćanju.

– American Express do šest rata bez naknade i kamate za iznose iznad 300kn (ne uključuje Tommy trgovine u Donjem Muću, Vodicama i Murteru).
– Diners do šest rata bez naknade i kamate za iznose iznad 700kn (odnosi se na Tommy hypermarket u Solinu, Matoševa 29.)
– Maestro do tri rate za iznose iznad 300kn.

Ostale Tommy kataloge kako ih objavljujemo možete pronaći ovdje: Tommy katalogy