Tokić katalog

Tokić katalog

Tokić katalog zima 2016 / 2017

Tokić katalog vrijedi za sezonu zima 2016/17 do prodaje zaliha.

Novi Tokić katalog – opremite i zaštitite svoje vozilo za najveće hladnoće i najteže zimske uvjete vožnje – pronađite najbolje akumulatore, antifriz i ostale potrebne artikle i vozite bezbrižno ove zime, po najpovoljnijoj cijeni. Ponuda iz kataloga vrijedi za sezonu zima 2016/2017.

Tokić katalog vam predstavlja Motor starter sprej – učinkovito sredstvo za rješavanje problema kod pokretanja motora s unutarnjim sagorijevanjem, garantira brži start kod motora s lošim paljenjem, slabim akumulatorom i vlažnim svjećicama, Mannol Silicone Spray – izolacijsko i zaštitno sredstvo protiv trenja, koje ne sadrži mineralna ulja niti masti, stvara trajan polimerni sloj silikonskih molekula na obrađenoj površini, koji koj daje izvrsna vodoodbojna, prašinoodbojna i antistatička svojstva.

Motip silikon sprej pogodan za podmazivanje i pojačavanje kliznosti te za zaštitu plastike, bume i metalnih dijelova te kože. Njeguje gumene dijelove (gumene brtve vrata, poklopaca, odbojnike, cijevi hladnjaka i auto gume), štiti ih i djeluje antistatički – također je u ponudi novog Tokić katalog izdanja za zimu 2016/2017.

Tokić katalog Vam preporuča i Antifriz 100 – koncentrat antifriza s antikorozivnim aditivima koji se koristi protiv smrzavanja otvorenih i zatvorenih rashladnih sustava, nje sadrži nitrite, amine i fostfate što doprinosi čišćem okolišu, za besprijekoran rad motora i ostalih vodeno hlađenih sustava.

Aukumulatori – provjereni proizvod iz EU koji su cjenovno među najpovoljnijim na tržištu. Zajamčena startna snaga za paljenje vozila i u najtežim zimskim uvjetima. Atom akumulatori uvijek raspoloživi i spremni za isporuku u svim Tokić poslovnicama. TQ akumulatori izvrstan odabir po pitanju omjera cijene i kvalitete, iskazuju se i u najtežim uvjetima rada, osiguravaju uvijek dobro startanje vozila, dugotrajnost i male oscilacije u padu napona prilikom velikom opterećenju – još su neke od Tokić katalog ponuda.

Prelistajte katalog i saznajte i ostale snižene cijene auto dijelova i auto opreme iz Tokić prodavaonica. Pratite Tokić kataloge s nama i dalje, a za još više izbora provjerite i ostale aktualne kataloge iz naše rubrike Automobili.

Novi Tokić katalog vrijedi za sezonu zima 2016/2017.