Tokić katalog

Tokić katalog

Tokić katalog

Tokić katalog vrijedi od 14.09. do 13.10.2015.

Novi Tokić katalog donosi veliki broj artikala na popustu od 10 posto, koji popust se penje na čak 25 posto, za članove Kluba; prelistajte katalog, upoznajte se sa svim detaljima Tokić akcije i uštedite. Ponude vrijede od 14. rujna do 13. listopada 2015. godine.

Novi Tokić katalog donosi: 10 posto popusta na amortizere 10 posto popusa na Carpriss uže za vuču,ključ kotača te brisač stakla alu sa spužbicom teleskopski, brisač stakla silikonski, te navlaku volana ¸ onax skiač smole i katrana, Capris kablovi za start, Helix Diesel motorno ulje 4 l i 1 litra, Mobil Super 2000 XI motorno ulje sniženo 10 posto odnosno 25 posto za članove kluba.

Jednaki popust na raznu Sonax auto kozmetiku: kokpit sprej vanilija, kokpit sprej new car također su dostupni uz posebne popuste u aktualnom razdoblju. Prelistajte novi Tokić katalog i saznajte sve ostale akcijske ponude.

Prelistajte katalog i saznajte i ostale snižene cijene auto dijelova i auto opreme iz Tokić prodavaonica. Pratite Tokić kataloge s nama i dalje, a za još više izbora provjerite i ostale aktualne kataloge iz naših rubrika Automobili i Tehnika.

Tokić katalog vrijedi od 14. rujna do 13. listopada 2015. godine.