Tokić katalog

Tokić katalog

Tokić katalog

Tokić katalog listopad studeni vrijedi od 14.10. do 12.11.2015 godine

Novi Tokić katalog – Tokić auto dijelovi akcijska ponuda za listopad i studeni – pogledajte katalog, saznajte sve akcijske ponude iz Tokića i opremite svoj auto za sigurnu i udobnu vožnju u zimskim uvjetima. Ponude kataloga vrijede od 14. listopada do 12. studenog 2015. godine.

Tokić d.o.o. u ponudi ima preko 150.000 artikala iz asortimana auto opreme i dijelova: karoserije, motore, kvačila i transmisije, upravljanja i ovjese, sustave kočenja, ispušne sustave, autoelektriku i elektroniku, maziva i specijalne tekućine, autokozmetiku i autozaštitu, alate te dodatnu i obveznu opremu. U novom Tokić katalogu pogledajte najnoviju ponudu.

Tokić d.o.o. ovlašteni je uvoznik i distributer više od 150 svjetskih poznatih proizvođača auto  dijelova te je  najveći prodajni lanac autodijelova u Hrvatskoj. Tokić prodajni lanac obuhvaća 100 poslovnica diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Tokić katalog donosi: 10 posto popusta na TQ antifriz, 10 posto na destilarnu vodu, 10 posto na Carpriss kablove za start, auto tepisi sniženi 20 posto Mannol Cockpit sprej sa spužvicom jabuka 250 ml, svakom kupcu Mannol ulja u pakiranju od 5 litara, Mannol kapa na poklon, Yokohama zimske gume snižene 5 posto.

Prelistajte katalog i saznajte i ostale snižene cijene auto dijelova i auto opreme iz Tokić prodavaonica. Pratite Tokić kataloge s nama i dalje, a za još više izbora provjerite i ostale aktualne kataloge iz naše rubrike Automobili.

Tokić katalog vrijedi od 14. listopada do 12. studenog 2015. godine.