Technomarket katalog

Technomarket katalog

Technomarket katalog prosinac

Technomarket katalog vrijedi od 29.11. do 12.12.2012 godine

Technomarket katalog za studeni i prosinac 2012 godine povodom nadolazećih blagdana donosi velike popuste! Technomarket katalog tako je snizio cijenu LCD televizora i drugih tehničkih uređaja.

LCD televizori tako se prema Technomarket katalogu mogu kupiti po cijeni već od 2.199 kuna, a tu su na akciji i prijenosna računala po cijeni od 2.299 kuna.

Technomarket katalog tehnika pripremio je ponudu i drugih uređaja pa tako u Plodinama daje poklon bon od 500 kuna, a na akciji donosi i Samsung uređaje. Osim duge garancije, Technomarket donosi i otplatu uređaja na 24 rate!

U ponudi se još nalaze i svima omiljeni gadgeti poput mobitela i fotoaparata, a fotoaparati se mogu kupiti po sitnoj cijeni od 749 kuna, no valja istaknuti kako niska cijena ovog puta donosi i veliku kvalitetu uređaja koji je namijenjen amaterima te se može kupiti u svim Technomarket prodavaonicama sudeći prema Technomarket katalogu.

U ponudi se nalaze i standardni uređaji kao DVD playeri i kućni bežični telefoni, a što još ima u Technomarket katalogu pogledajte kod nas te tu možete provjeriti i ponudu konkurencije u rubrici “Tehnika“.