Tedi katalog U susret godišnjem odmoru

Tedi katalog U susret godišnjem odmoru

Tedi katalog U susret godišnjem odmoru

Tedi katalog U susret godišnjem odmoru vrijedi od 14.06.2024. do prodaje zaliha.

Novi Tedi katalog donosi: Ručnik za plažu, dimenzija cca. 70x140cm za samo 6 eura, bazen zapremnine 101l za samo 6 eura, Hot Wheels puhalica za balončiće za samo 0.65 eura,  i ostale Tedi akcije. Ponude vrijede u periodu od 14.lipnja 2024.godine do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Tedi katalogu potražite: Ručnik za plažu, dimenzija cca. 70x140cm za samo 6 eura, japanke ženske i muške, različite veličine i boje za samo 1.50 eura, pištolj na vodu, različite boje za samo 1 eur, daska za plivanje, različiti dizajni za samo 5 eura, uračni madrac različite boje i dezeni, za samo 5 eura.

Ručnik za plažu, različiti dizajni, dimenzija cca. 70x140cm za samo 6 eura, šilterica, dostupna u različitim bojama za samo 1 eur, dječji šeširi, dostupni u različitim dizajnima za samo 3 eura, šeširi, dostupni u različitim dizajnima za samo 4 eura, također se nalaze u novom Tedi katalogu.

Novi Tedi katalog izdvaja i: Bazen zapremnine 101l za samo 6 eura, lopta na napuhavanje, dostupna u različitim dizajnima za samo 2.55 eura, japanke ženske i muške, različite veličine i boje već od 1.50 eura, loptica za vodu, dostupna u različitim bojama za samo 1 eur, mrežica za hvatanje, dostupna u različitim bojama za samo 1 eur, i razne druge Tedi akcije.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama novi Tedi katalog preporuča i: Hot Wheels puhalica za balončiće za samo 0.65 eura, set za badminton, koji u svojem sastavu sadrži dva reketa s lopticom, dostupan u različitim bojama za samo 3 eura, prskalica za vodu, cca 15cm, dostupna u različitim bojama, za samo 3 eura, slamke, pakiranje od 4 komada, različiti oblici za samo 2 eura.

Prelistajte cijeli katalog i upoznajte se s kompletnom ponudom. Pratite Tedi kataloge na našim stranicama i dalje, a za još više ponude opreme za interijer potražite i druge kataloge iz naših rubrika Interijer ili Ljeto 2024.

Ponude u novom Tedi katalogu vrijede od 14.lipnja 2024.godine do prodaje zaliha.