Technomarket Pula otvorenje 24.04.2014 godine

U četvrtak se otvara Technomarket Pula poslovna jedinica na adresi Labinska 2c, 52100 Pula. Novo je ovo prodajno mjesto tvrtke Technomarket Hrvatska već prisutne u većim Hrvatskim gradovima.

Samo otvorenje ove, Technomarket Pula poslovnice zakazano je za 09:00 sati u jutarnjem terminu, a povodom početka rada Technomarket je pripremio posebnu “Šok akciju” u kojoj je svim kupcima omogućena nabavka proizvoda iz dobro poznatog Technomarket tehničkog asortimana po posebnim slavljeničkim cijenama. Više o ovoj ponudi za Pulu, možete pogledati na ovom mjestu Technomarket Pula katalog.

Nova Technomarket Pula poslovnica raditi će u radnom vremenu radnim danima i subotom od 09:00 ujutro pa sve do 21:00 sat poslijepodne, dok vikendom, nedjeljom, od 09:00h do 17:00 sati.

Zanimaju li vas neke dodatne informacije o novom Pula prodajnom mjestu, Technomarket vam stoji na raspolaganju na pulskom info telefonu 052 635 780. Za još detaljnije informacije o ovoj poslovnici koja svoja vrata otvara, sutra, u četvrtak 24.04.2014. godine pogledajte poveznicu u nastavku gdje osim osnovnih informacija, saznati možete i točnu lokaciju prodajnog mjesta na karti Technomarket Pula.

Prije odlaska u Technomarket Pula trgovinu pogledate posljednje Technomarket akcijske kataloge koje vam donosimo u rubrici Technomarket katalog tehnika.

Simbolična slika Technomarket prodajnog mjesta

Simbolična slika Technomarket prodajnog mjesta