Takko katalog

Takko katalog

Takko katalog proljeće

Takko katalog vrijedi od 20.03. do 24.03.2013 godine

Takko katalog kolekcija proljeće 2013. godine: Novi Takko katalog fashion-a ‘Tisuću i jedna inspiracija’ nova je kolekcija moderne odjeće za cijelu obitelj koja je od nedavno dostupna u Takko Fashion dućanima u Hrvatskoj.

Odlične i lagane odjevne kombinacije u mnogo boja i modernih krojeva, koje su uz to po povoljnim cijenama ‘must have’ su ovog proljeća, a u ovom Takko katalogu svoje modne komade mogu pronaći sve djevojke i dečki, te dječaci i curice mlađih dobnih skupina.

Prelistajte svakako ovaj posljednji Takko katalog i izaberite svoju modnu kombinaciju kojom ćete ovog proljeća bez sumnje osvojiti osobu suprotnog spola. Uzmite u obzir sami rok trajanja kataloga koji je samo do 24. ožujka. Nakon toga modeli iz kataloga biti će također dostupni u trgovinama diljem Hrvatske, ali najvjerovatnije ne po trenutnim cijenama iz Takko kataloga.

Osim spomenute proljetne kolekcije koja je tek stigla u trgovine, Takko Fashion nam je u ovom izdanju osigurao i mali ‘sneak peek’ buduće kolekcije za ljeto 2013, na stranicama 4 i 5 možete pogledati što će biti u idućoj ljetnoj kolekciji ove popularne tvrtke.

Prije odlaska u Takko fashion trgovine, pogledajte i prethodna izdanja Takko kataloga, možete ih sve pronaći na ovom mjestu: Takko katalog.

Također, možda će vas zanimati i u kojem radnom vremenu radi vama najbliža Takko Fashion trgovina. Sve trgovine koje ova tvrtka ima u Hrvatskoj, zajedno s adresama, kontakt telefonima i radnim vremenima možete pogledati ovdje: Takko fashion radno vrijeme.

Takko je jedan od popularnijih modnih trgovaca u Hrvatskoj, prelistajte Takko katalog i uvjerite se sami u odlične proizvode i prihvatljive cijene.