Studenac katalog

Studenac katalog

Studenac katalog studeni

Studenac katalog studeni traje od 30.10. do 07.11.2012. godine

Studenac je početkom tjedna izbacio katalog za studeni 2012. godine. Studenac je odmah istaknuo akciju na mlijeko i mliječne proizvode poput sira.

Tako u Studenac katalogu Dukat svježe mlijeko košta 4.85 kuna, veliko pakiranje čvrstog jogurta 7.99 kuna, a snižene su i kobasice, Minas kava te toaletni papir.

Studenac akcija na određene proizvode traje do 7. studenog, a akcija donosi brojna sniženja na zimske slastice. Tako je domaća slanina u Studenac dućanima po cijeni od 66.98 kuna za kilogram, a na akciji je i pileće meso.

Studenac akcija donosi i sir trapist po cijeni od 49.98 kuna te akcijske cijene na konzerviranu ribu Rio Mare.

Studenac u svom katalogu donosi i popust na pasiranu rajčicu i tjestenine, a sniženo je i vrhnje kao i riža.

Na akciji u Studenac katalogu nalazi se i lisnato tijesto te Milka jafa keks. Od ostalih slatkiša u Studenac katalogu snižena je Rolada, voćni jogurti te Dorina čokolade.

Studenac je snizio i cijenu čajevima od kamilice te Nescafe instant kavi.

Studenac donosi sniženja i na vina, voćne sokove te Karlovačko pivo, a akcija je i na omekšivačima za rublje, Čarli deterdžentima za pranje suđa te Nivea i Fa gelovima za tuširanje. Valja istaknuti kako su snižene cijene i Colgate pasti za zube i to čak 25 posto!

Što još Studenac nudi u svom katalogu provjerite u Studenac katalog, a što nude drugi prodavači mješovite robe, pogledajte u rubriku Prehrana”.