Studenac katalog

Studenac katalog

Studenac katalog

Studenac katalog vrijedi od 26.09. do 02.10.2013 godine

Studenac katalog – Povoljna ponuda namirnica u Studenac dućanima za period od 26. rujna do 2. listopada 2013. godine: pileći batak Cekin 27,99, Zdenka sir Edamac 49,99, Milka čokolada 300 grama 14,43 i brojna druga sniženja – prelistajte novi Studenac katalog.

Novi broj Studenac katalog donosi Vam pregled svih akcijskih ponuda s odjela prehrane i higijenskih potrepština u Studencu. Prelistajte i otkrijte sve dobre cijene u Vašim Studenac prodajnim centrima za ovaj tjedan, odaberite povoljne artikle za svoju košaricu i uštedite.

Iz Studenac katalog ponude posebno izdvajamo dobre cijene Cekin piletine – 27,99 za 1 kg pilećih bataka na podlošku te povoljne hrenovke, kao i sniženja sa odjela mliječnih prerađevina. Studenac katalog preporuča Vam ponudu Zdenka sira Edamac po cijeni od samo 49,99 kuna po kilogramu, Picok topljenog sira za 7,99, Dukat čvrstog jogurta u čašici za 2,49, te sniženja Meggle maslaca, VIndija pudinga, Freska voćnih jogurta i još mnogočega.

Pogledajte i druga sniženja na stranicama novog Studenac katalog izdanja i uštedite ovaj tjedan. Neka Vam katalozi pomognu u očuvanju kućnog budžeta, redovito nas pratite, saznajte na vrijeme za sve akcijske cijene, odaberite za sebe samo najbolje i najjeftinije i kupujte uz uštedu.

Uz ovo izdanje Studenac kataloga preporučamo Vam i druge objave u rubrici Studenac katalog i Studenac akcija. Za još više izbora prelistajte još neki od kataloga iz naše rubrike Prehrana.

Studenac katalog ponuda vrijedi od 26. rujna do 2. listopada 2013. godine.