s. Oliver katalog

s. Oliver katalog

s. Oliver katalog za djecu Proljeće 2014

s. Oliver katalog vrijedi do isteka zaliha.

Novi s.Oliver katalog – Izdanje s novom dječjom kolekcijom za sezonu proljeće/ljeto 2014. Najbolje od Junior kolekcije za sve uzraste; od broja 62 do 176, odjeća za slobodno vrijeme, školu i vrtić i modeli za posebne prigode – prelistajte novi s. Oliver katalog i provjerite sve. Ponuda vrijedi sve do isteka zaliha.

S.Oliver Junior linija ima  četiri različite linije.; Just Arrived linija baby odjeće od broja 62, Baby linija za bebe i malu djecu do dvije godine, Junior Kids za djecu te Junior s tinejdžerskim modelima do broja 176. Uz neodoljivu odjeću s.Oliver Junior nudi i veliki izbor modnih dodataka; kapa, šalova, marama, torbi i ostalog.   Pogledajte novi s.Oliver katalog Junior s izdvojenim pregledom najatraktivnijih modela iz sve četiri linije.

Iz ponude izdvajamo preslatke modele najmanjih brojeva, već od broja 62 izdvajamo tajice za djevojčice za 109,00 kuna, haljinice za 239,00, majice dugih rukava za 129,00, jaknice za 319,00 kuna, a za dečke majice kratkih rukava za samo 79,00 kuna, košulje za 129,00 te veste za 209,00 kuna. Prelistajte cijeli s. Oliver katalog Junior i pogledajte najbolje od sve četiri s. Oliver linije za djecu.

Zavirite na stranice novog s.Oliver katalog izdanja Junior i odaberite trendy i udobnu odjeću za svoje klince, već od baby brojeva pa do veličina za tinejdžere. Pratite s.Oliver novosti s nama i dalje, provjeravajte redovito sve objave u našoj rubrici s.Oliver katalog. Ovoga mjeseca ne propustite novi s.Oliver katalog s novom kolekcijom za proljeće/ljeto 2014. godine.

Za još više novih kolekcija svih modnih brandova potražite na našim stranicama i druge kataloge iz kategorija Modni katalozi i Odjeća, kao i novosti Za djecu.

S.Oliver katalog Junior vrijedi sve do isteka zaliha.