s.Oliver katalog

s.Oliver katalog

s.Oliver katalog

s.Oliver katalog vrijedi do 31.10.2013 godine

S. Oliver katalog – jesen modnih trendova u s.Oliveru – pogledajte pregled najnovije s.Oliver ženske i muške kolekcije i odaberite provjerenu kvalitetu i vrhunski dizajn. Ponuda S.Oliver katalog izdanja s jesenskom kolekcijom  vrijedi do 31. listopada 2013. godine.

Nova S.Oliver kolekcija pokazuje koliko moda može biti zabavna i u hladnim danima. Svježe boje, zanimljivi detalji uz hit ove sezone – pletivo finog ili grubog boda. Puloveri s utkanim umetcima i lurex efektima, s odvažnim motivima, u rock-metal stilu, pletene haljine s elegantnim šal ovratnikom, debele pernate jakne i veliki povratnik – jeans košulja.  i neizostavni modni detalj ove sezone – zakovice i šljokice. Prelistajte novi s.Oliver katalog i saznajte sve o najnovijim modnim trendovima ove jeseni.

Sivi ili crni ženski pulover sa zakovicama na ramenima za 479,00 kuna, pulover s križastim umetcima za 559,00, prugasti pulover s lurexom za 559,00, majica sa zakovicama za 539,00 i haljina u stilu sportske eleganciije za 639,00 – sve to dio je s.Oliver katalog ponude za ovu jesen. Upotpunite svoj s.Oliver look ove jeseni modnim detaljima – s.Oliver katalog predlaže kape i šalove sa šljokicama i zakovicama već od 159,00 kuna, veilku metalic torbu za 559,00 i kožni remen za 109,00 kuna.

Potražite i odličnu ponudu toplih pernatih jakni u živim ili zagasitim bojama, od 1.199,00 kuna te pulovere od 339,00 kuna.

Samo za muškarce: jakne, ležerne traperice i vrlo nosivi puloveri, šalovi i kape svijetlih boja za tmurne zimske dane. Prelistajte s.Oliver katalog i pogledajte kompletnu ponudu jesenske s.Oliver kolekcije.

Pratite s.Oliver s nama i uvijek budite u trendu, sve najnovije s.Oliver kolekcije možete pronaći u našoj rubrici s.Oliver katalog, pratite nas i saznajte prvi za sve novitete iz svijeta mode. Želite li još više dobrih ponuda, zavirite u naše rubrike Odjeća, Obuća ili Modni katalozi i odaberite još neko od aktualnih kataloških izdanja.

Ponuda s.Oliver katalog jesen 2013. aktualna je do 31. listopada 2013. godine.